Vores bryllup // Ceremonien

16. juni 2018
Tænker at jeg også vil dele lidt billeder og tanker bag vores 10-års bryllupsdags-fest som vi holdte her tilbage i maj måned.

Foto af Carolina Segre Photography

Sergio og jeg blev gift den 21 juni 2008, da jeg "kun" var 20 og han 25 år. Lidt tidligt kan man sige, men for os fuldstændig rigtigt!
Dengang var vi begge studerende og broke! Derfor blev vores helt fantastiske dag dengang et samskudsgilde hvor alle hjalp til med at samle festen.
Vi lovede os selv, at når vi ramte vores 10-års bryllupsdag ville vi gøre det hele om igen. Og det gjorde vi!!!!!

Jeg blev 30 år den 5. maj og da Sergio arbejder samtlige lørdage hele sommeren med Storybook Studio havde jeg beordret ham til ikke at booke et bryllup på min fødselsdag. Vi kunne derfor tillade os at holde festen på min fødselsdag og slå to fluer med et smæk.

Da vi nu er kommet i bryllupsbranchen i de seneste 3-4 år har vi fået øjenene mere og mere op for alle de ting der kan lade sig gøre og vi gik igang med at planlægge allerede et par måneder før - meget typisk os at beslutte det endeligt i sidste øjeblik. Men det gik...
Vores ønske var at inviterer alle dem som betyder noget for os, nye venner, gamle venner, familie osv.  Vi vidste også at vi ikke ville giftes "officielt" endnu engang, det var ikke nødvendigt.
Vi ville dog stadig markerer det på en eller anden måde og vores tema, om man kan kalde det det, var meget bohome og casual. Vi havde arrangeret med søde Sara fra Whispering Vintage at hun ville dekorere den smukkeste tipi som vi kunne holde en ceremoni ved.

Foto af Sergio fra Storybook Studio

Foto af Sergio fra Storybook Studio

Foto af Sergio fra Storybook Studio

Foto af Sergio fra Storybook Studio

Foto af Sergio fra Storybook Studio

Sergio's kusine der bor og arbejder i Arizona, USA har tidligere arbejdet meget med nativa americans og har flere gange fortalt om nogle af deres traditioner og vi har hele tiden været ret vild med ideen om at gøre noget helt andet end hvad nogle forventer.

Jeg gik i gang med at søge på nettet og læste en masse 'blessings' men faldt helt specielt for en.
The Apache Wedding Blessing


Vi spurgte Sergio's kusine om ikke hun ville afholde ceremonien og hun var frisk.
Traditionelt bruger man "smudging" til at rense. Smudging er en slags røgelse man bruger som en del af en ceremoni med det formål at rense og velsigne.

Vi valgte at vi skulle smudge hinanden for ligesom at forene os på ny.

Foto af Carolina Segre Photography

Foto af Carolina Segre Photography
Ceremonien var magisk og det vi elskede mest ved dagen når vi her bagefter skal tænke tilbage. Ingen vidste hvad der skulle ske, hvilket havde været vigtigt for os at holde hemmeligt, da vi ikke ønskede nogle mærkelig "hvorfor det" reaktioner. Folk skulle være "open-minded"...

Det virkede og ramte mange på en rigtig god måde...

Foto af Amanda Thomsen

Foto af Amanda Thomsen
Jeg kan anbefale ethvert andet par, at fejre jeres kærlighed til hinanden igen og igen... Der er ingen undskyldninger for ikke at gøre det.
1 kommentar

  1. Det lød så smukt da Amanda fortalte mig om det og det ser virkelig også helt magisk ud. Dejligt I havde en skøn fejring af jeres ti år sammen :-)

    SvarSlet