USA / 02

9. marts 2017
På vores tur til USA var dette sted et must-see og vi var begge enige om at dette var et sted der for alt i verden skulle opleves. Lower Antelope Canyon og Horseshoe Bend lige nord for Grand Canyon. 

Vi kørte fra Phoenix og havde planlagt at være væk i ca 3 dage. Det tager omkring 5 timer at køre fra Phoenix til Lower Antelope Canyon som ligger ved byen Page, nord for Grand Canyon. Det er et magisk sted og jeg kan kun anbefale det! 


Vi havde reserveret en guided tour via Ken's Tour. Selvom Sergio gerne ville tage billeder, valgte vi den almindelige guidede tour og ikke den udvidede foto-tour, da vi også havde pigerne med.

Turen igenne canyon var rigtig fin, med lidt kø på trods af vi var udenfor højsæsonen. Guiderne var lokale og utroligt flinke til både at fremhæve de vigtigste spots undervejs samt tage et par familie-billeder undervejs. Familiebilledet


Horseshoe Bend lægger ca. 15-20 minutter væk fra Lower Antelope Canyon, så det er oplagt at nå begge dele på den samme dag. Horseshoe Bend er fantastisk og mere end smukt. 

Pigerne viste også rigtig fin interesse for stederne vi besøgte og synes det var sjovt at opleve. Stedet her er frit tilgængeligt for alle og her er hverken behov for at reservere tid eller booke en tour. Her er mange mennesker (det er sikkert værre om sommeren) og intet hegn ved kanten, det vil sige, du er utroligt tæt på kanten og der er langt ned!
Arizona er klart værd at besøge og du finder de vildeste og smukkeste naturområder der leder tankerne og historien tilbage på de indfødte indianere og gamle cowboy film. 
Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar