USA / 03

10. marts 2017
Tredje del fra vores ferie i USA - som nævnt i mine forrige indlæg tilbragte vi det meste af tiden i Phoenix, sammen med Sergios familie. Læs indlæggene her og her

Phoenix er ren ørken og er spredt ud over et ekstremt stort område. Du finder både bjerge i nærheden samt en stor flod der løber igennem byen. Vi besøgte Camelback Mountains der lægger meget tæt på byens Zoologiske Have. Camelback Mountains er bjerge der i landskabet er formet ligesom kamelernes pukler. Det er utroligt smukt!Pigerne havde en fest med at kravle rundt på de røde bjergsten og vi brugte et par timers tur nytårsdag. Det var super hyggeligt. Specielt var det rart at gå en tur, da man i USA har tendens til stort set ikke at bevæge sig fordi man køre så meget i bil, hele tiden. Tæt ved byens universiteter brugte vi også en eftermiddag med børnene, hvor de havde mulighed for at løbe rundt og lege lidt. Vi ledte forgæves efter udendørs legepladser, men fandt desværre ikke de helt store på vores tur.


Jeg har endnu et indlæg parat inden længe omkring vores 2-dags tur til Las Vegas inden vi vendte snuden hjem mod Danmark igen.
Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar