REJSEMINDER OG FOTOBØGER

28. april 2017

Jeg er og har altid været den største fan af printede billeder, fotoalbums, scrapbooks - for jeg elsker at sidde med gamle billeder, fotos, udklip, minder og bladre det igennem.
Jeg elsker at se billeder på Pinterest og andre blogs eller på Instagram - men jeg ville ønske at jeg kunne hive dem ud og gemme dem i mine bunker og mapper. 

Jeg føler aldrig helt at jeg har al min inspiration samlet et sted og det er lidt frustrerende en gang imellem. Nu har jeg taget tyrene ved hornene ift. vores feriebilleder og jeg har simpelthen sat mig ned og begyndt fra en ende af med at fremkalde fotobøger fra hver en ferie. 

Den første jeg fik lavet var mest er forsøg, for at finde det bedste sted at gøre det. Jeg fik anbefalet Photobox her og gik igang. Deres drop-and-drag fungerer fint og der er rigeligt med muligheder for at personliggøre dine siders layout. 
Allerhelst ville jeg ønske at vi havde et sted i DK som det her. Jeg er så vild med det hele. 

(En lille sidehistorie til hele den her snak er faktisk at vores virksomhed Storybook Studio fik navnet af min store passion for album og scrapbooks. )

Nå, men faktum er den at jeg gik igang med at lave vores fotobøger. Først fra vores første familieferie til USA i 2014, se mere fra vores tur dengang her og her. Dernæst fra vores seneste tur afsted til USA igen, se flere billeder her, her og her

Men, det tager tid at redigere billeder (jeg redigere hver eneste et i Photoshop før jeg uploader det) og før det skal de alle sorteres, således at man kun vælger de bedste billeder. 
Resultatet er det hele værd, men man skal virkelig tage sig sammen og gøre det helhjertet. 

Er du nysgerrig på, hvor Alma's fine kjole er fra? Så kan du finde den online her.

Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar