USA / 01

5. marts 2017
Dem af jer der har læst med på bloggen tidligere eller simpelthen bare er faldet over nogle af mine posts har måske læst det sidste indlæg jeg skrev om vores første tur til USA i 2014 med begge børn. Ellers kan du læse det her.

Denne gang var vi afsted i 3 uger, hvor vi besøgte familien hen over jul og nytår.

Vi trængte til ferie og vi ønskede at besøge den del af Sergios familie som bor i Arizona. Så vi købte billetter og pakkede kufferten. Vi koblede fuldstændig af i 3 uger og det var så rart! Det er helt sikkert noget vi kommer til at gøre igen. En anden rigtig god ting, sammenlignet med sidste gang vi var afsted, er at pigerne er så store nu at de selv kan gå med rundt og ikke kræver helt samme opmærksomhed som da vi var afsted med Alma som baby. 

Catalina Statepark
I Tucson er der rigtig mange smukke naturomgivelser og tæt ved familien som vi boede hos ligger Catalina Statepark. Kæmpe enorme kaktusser, store vidder og bjerge. Der er mange forskellige ruter ift. terræn og længde - så der er noget for både børn og voksne.Downtown Phoenix
På trods af at Phoenix er en kæmpe stor by der er spredt ud over et meget, meget stort område er downtown rigtig sjov at udforske til fods. Downtown er præget af en hel masse street-art og kunstnerisk miljø.Phoenix Zoo
På en af vores første dage tog vi i Phoenix Zoo fordi vi havde lovet børnene det helt fra vi tog afsted hjemmefra. Phoenix Zoo er stort og med masser af dyr at se, specielt med fokus på de dyr der lever i ørkenen som Phoenix er omgivet af.
Ingen kommentarer

Tilføj en kommentar