THIS & THAT / 02

14. marts 2017

Weekenderne flyver afsted og allerede er en ny uge tæt på at være halvvejs...
Hvad skal man dog gøre for at føle at man får mere ud af tiden og ikke bare sidder som publikum alt imens tingene sker omkring ørerne på én?

Snapchat er hos os et hit!
Det er noget jeg tit tænker over, men sjældent føler bliver bedre. Dog er tingene for mit vedkommende blevet bedre i takt med arbejdsvilkår, fleksibilitet hos både Sergio og jeg samt i takt med at børnene er blevet større og mere uafhængige. Det tror jeg virkelig har noget at skulle have sagt. Det betyder dog ikke at de kræver mindre, tværtimod - for nu er der skole, lektier, legeaftaler, fritidsaktiviteter og opvisninger bare for at nævne et par stykker. Weekenden blev brugt på at besøge noget familie i København, afslapning på sofaen, lidt andre familie-gæster søndag samt lidt almen oprydning. Alt i alt, en rigtig dejlig, stille og rolig weekend. 

Lige pt. er vi jo igang med at renoverer den resterende del af vores hus, hvilket betyder at pigerne ikke har nogle værelser lige nu og alle deres ting er pakket væk på loftet. Det kan indimellem godt skabe lidt uro hos dem og lidt kedsomhed. Så vi finder på ting og sager...

- gåturer på stranden, hvor vi samler sten
- leg i haven (lidt på tvang ;-)
- tegne og male
- køre på løbehjul, rulleskøjter, løbecykler og skateboard rundt i huset (ja, det gør vi faktisk ;-)
.... er der flere gode tips? Så tager vi imod dem med kyshånd....

Vil du læse mere om alt vores renovering, så læs med her, her og herVores hjem er i samme forbindelse med renoveringen også blevet en anelse mere kompakt fordi alting er opmagasineret i vores fællesrum. Dog nyder jeg ofte synet af alle de snow-globes som vi i de seneste mange år har samlet hver gang vi har været ude at rejse. Pigerne synes de er sjove og vi kan derved huske alle de steder vi har været. 

Når man bor helt på landet - eller i en lille provins/havne by så er naturen tæt på og man/vi glemmer meget tit at bruge den. Forleden da vi kørte hjem fra København var der sådan en smuk og dyb tåge, så vi blev nødt til at stoppe og hapse et par billeder. Ingen kommentarer

Send en kommentar